Stern Austria, Afumaţi

3 Păreri

Păreri

, 04.05.2019

Si eu am cumparat un mini compresor auto stern si nu a functionat decît 4 min. pentru garantie am fost de 2 ori pîna în Afumati si surpriza la service nimeni am întrebat localnici si mi au spus ca stau închisi si nu raspund din cauza sculelor,sunt ffff proaste asa ca fugiti de firma asta!!!!

, cu mai mult de 2 ani în urmă

Scule cele mai slab calitativ,nu cumpărați,este service plin de rebuturile Stern,Sucind TED UCI la service ești olimbst elegant,D.na Carmen care este Sefa de service se ascunde și nu Răspunde la telefon... Concluzie: NU cumpărați aceste scule,veți regreta!!!

, cu mai mult de 2 ani în urmă

Stern Austria - Made in China , aşa scrie pe cele 4 scule ce le am eu. Mai funcţionează doar una, feonul sa ars după doar după 5 utilizări a câte 1 minutil cel mult. Fierăstrău pendular (soricel) sa rupt tija când încercăm să tai o placa de PAL cu pânză nou-nouţ. ..pur şi simplu a pleznit. De unde sa cumpar piese de schimb? Sau voi nu vindeţi şi piese în speranţa că poate aşa cumpara omu alta !
Comentariu

de cazan marcu, 03.07.2019

buna ziua, Tin sa precizez faptul ca sunt extrem de multumit de aceste produse ,am achizitionat bormasini cu acumulator,flex marime medie si rotopercutor, ele sunt destinate uzului caznic , am fost foarte bine informat de angajatii din showroom-ul lor si proba la produs, la service mi-a fost de folos ! Recomand cu incredere !